Hegnsløsninger siden 1982
Fri fragt ved køb over kr. 8000,-
kreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkort
jumbotron

Modulhegn Klinkprofil med Stålstolper

 

Modulhegn Designprofil med Stålstolper

 

Modulhegn Rafteprofil med Stålstolper

 

Med modulhegn kan du selv bestemme

Modulhegn, systemhegn - kært barn har mange navne. Med et modul- eller systemhegn har du mulighed for at sætte er personligt præg på dit hegn og selv bestemme præcis, hvordan det skal se ud. På den måde bliver dit hegn ikke bare en praktisk måde at skærme haven eller terrassen af, men også et unikt design, der passer til lige netop dine ønsker.

Systemhegn med mange muligheder

Når du skal vælge dit nye systemhegn har du flere muligheder, for de findes i forskellige profilplanker og med forskellige typer stolper.

  • Klinkprofil med træstolper
  • Klinkprofil med stålstolper
  • Designprofil med træstolper
  • Designprofil med stålstolper
  • Rafteprofil med træstolper
  • Rafteprofil med stålstolper

Uanset hvad du vælger, giver denne type "gør-det-selv"-hegn dig muligheden for at sætte et helt unik præg på dit hegn.

Kvalitet og holdbarhed

Du kan frit vælge, hvordan du vil sætte dit hegn sammen, for alle elementer passer sammen. Samtidig kan du altid regne med, at både kvalitet og holdbarhed på vores produkter er helt i top og blandt de allerbedste på markedet.

Du kan selv montere hegnet

Du bestemmer selv designet og sammensætningen, og så kan du endda selv sætte hegnet op. Fordi det hele passer sammen, kan du tage "gør-det-selv"-handskerne på og selv gå i gang - og være med i processen fra start til slut.

Systemhegn til mange formål

Et hegn bruges ofte til at afskærme en hel have eller terrasse, men du kan også bruge et modulhegn til at skabe læ, adskille eller opdele dele af terrassen, til at skabe små hyggekroge i haven - og meget andet. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan finde på at bruge dit modulhegn til.

Hegnsmontage siden 1982

Hos PH-Hegn.dk har vi arbejdet med professionelle hegnsløsninger til kunder på hele Sjælland. Vores team er en sammensætning af dygtige og erfarne specialister på området, og vi kan hjælpe med både traditionelle hegn og særlige designløsninger.

ph-hegn.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. og for at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik

OK

Udviklet af www.online-results.dk