fbpx
Hegnsløsninger siden 1982
Fri fragt ved køb over kr. 8000,-
kreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkort
jumbotron

Raftehegn med Stålstolper

 

Hvad er et raftehegn?

Et raftehegn er et hegn lavet ud af såkaldte rafter - tynde, lige træstammer, hvor alle sidegrene er hugget af. Traditionelt er en rafte af gran og med bark, men i dag findes der mange forskellige muligheder.

Design dit eget raftehegn

Du kan selv bestemme, hvordan dit hegn kommer til at se ud i sidste ende, for der er mange forskellige muligheder for valg af rafter og stolper. Du kan blandt andet vælge mellem:

  • Vandrette og lodrette rafter
  • Runde stolper og stålstolper
  • Barkrafter eller trykimprægnerede rafter
  • Hegn med rafter i hver eller hver anden række

Mange muligheder

Fordi vi mennesker er forskellige, har vi også forskellige typer af hegn. Derfor kan du altid finde et, som lige passer til dig og dit projekt. På den måde kan du frit vælge og finde den stil, du synes vil klæde din have eller terrasse bedst.

En god løsning for miljøet

Et hegn med rafter er en klassiker og et populært valg, når haven eller terrassen skal afskærmes. De naturlige materialer og den lange holdbarhed gør også hegnet til et godt valg, når det kommer til miljøhensyn. Hvis du fastgør rafterne på nogle solide stolper, holder hegnet nemlig i rigtig lang tid.

Naturligt look

Hegn af rafter giver et naturligt og ofte mindre stringent look end traditionelle plankeværker. De er rustikke, men elegante, og falder pænt i ét med omgivelserne. Herudover har de en lang levetid, hvilket også gør dem til en bæredygtig løsning.

Eksperter indenfor hegn

Hos PH-Hegn.dk er vi eksperter indenfor produktion og opsætning af hegn. Vores mangeårige ekspertise gør os således også i stand til at give vores kunder kyndig rådgivning. Derfor kan du altid trygt tage kontakt til os, når du står og skal træffe et valg om et nyt hegn. Vi hjælper gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning til dig. Vores hovedkontor ligger i Ringsted, og vi tilbyder vores service til kunder på hele Sjælland.

ph-hegn.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. og for at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik

OK

Udviklet af www.online-results.dk