Postkasser

I forbindelse med udarbejdelse af dit hegn, har du flere forskellige tilvalgsmuligheder ved opsætning af postkasse. Forneden gennemgår vi både indbyggede postkasser i hegn, monterede postkasser, samt centerboks alene som postkasse.

Indbygning af postkasse

Ved indbygning af postkasse i hegn, tages der højde for dit valg af postkasse da målene af postkassen har betydning for, hvordan dit hegn skal konstrueres. Se postkasse type 3 længere nede.

Montering af postkasse på hegn

Ønsker du ikke din postkasse indbygget i hegnet, er montering på hegnet også en mulighed. Vi har fremvist 2 postkasse typer. Postkasse type 7 og 8 længere nede med denne opsætning.

Centerboks alene som postkasse

Centerboksen som forekommer i dit hegn, kan også anvendes som postkasse. Her sørger man for, at midter delen af centerboksen får indbygget en lem til brevindkast. Læs mere om Postkasse muligheden under Centerboks siden her

Vores udvalg

Afhængig af om du ønsker indbygning af postkasse i hegn eller montering ude på, har vi som tilvalgsmulighed stillet 3 postkasser til rådighed som du kan vælge fra ved bestilling af dit hegn hos en af vores leverandører.

Har du specifikke ønsker til din postkasse, vil en af vores forhandlere hjælpe dig med dette.

Postkasse type 3

Indbygning

Bredde: 395 mm
Højde: 306 mm
Dybde: 103 mm

Åbning indkast: 365 x 37 mm

Pris: 515,-

Postkasse type 7

Postkasse type 7

Montering på hegn

Bredde: 265 mm
Højde: 362 mm
Dybde: 55 mm

Åbning indkast: 230 x 40 mm

Pris: 412,-

Postkasse type 8

Montering på hegn

Bredde: 395 mm
Højde: 306 mm
Dybde: 103 mm

Åbning indkast: 365 x 37 mm

Pris: 481,-