fbpx
Hegnsløsninger siden 1982
Fri fragt ved køb over kr. 8000,-
kreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkortkreditkort
jumbotron

Havehegn - grøn

 

Havehegn sort

 

Havehegn - galvaniseret

 

Volierenet - grøn

 

Volierenet galvaniseret

 

Stålgærde

 

Metal Låger

 

Træ Låger

 

Tilbehør til låger

 

Let metal m. gitter fyld

 

Kraftig metal

 

Hegn

 

Stolper

 

Skråstiver

 

Beslag / Tråd

 

Stav - Start/Slut

 

Hundehegn

 

Hundegård

 

Trådhegn til alle formål

Vi fører et bredt sortiment af forskellige typer trådhegn. Denne type hegn er særdeles velegnet til indhegning af haven og kan derudover bruges til at opdele haven i rum, indhegne køkkenbede og til at beskytte træer og sarte planter. Du finder også trådhegn, der er specialfremstillet til hundeindhegninger. Vi har også et udvalg af trådnet, der kan bruges som volierenet.

Låger til trådhegn

I vores sortiment finder du også et stort udvalg af låger i både metal og træ, der passer til trådhegn. Lågerne føres i forskellige højder og bredder, så du kan finde en, der passer til netop dit formål. Dertil kan vi også levere alt det nødvendige tilbehør til lågerne som for eksempel stablere, lukketøj, hængselsæt, overfald m.m.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig om hvilken type trådhegn og låge, der passer til dine behov - ring på telefon 71 99 90 06.

ph-hegn.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. og for at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik

OK

Udviklet af www.online-results.dk